Nieuws

Lees hier het laatste nieuws en ontwikkelingen over onze UP traplift!

UP Traplift breidt uit

UP Traplift breidt uit met een nieuwe en grotere productielocatie om u nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn. De eerste trapliften zijn inmiddels van de band gerold en er zullen er nog veel meer volgen. 

Dutch Design Week 2019

De UP traplift is onderscheiden met een GIO (Goed Industrieel Ontwerp) erkenning en heeft daarbij de Excellence Functionaliteit Award gewonnen op de Dutch Design Week in Eindhoven. Daarnaast is de UP traplift tweede geworden voor de publieksprijs op de Dutch Design Week 2019!

De UP traplift

De “UP” traplift brengt daar verandering in. De rail is niet langer van staal maar van aluminium, hetgeen een licht en duurzaam materiaal is. In tegenstelling tot andere modulaire traplift concepten, waarbij soms wel 150 verschillende elementen nodig zijn, bestaat de rail van onze “UP” traplift uit slechts 2 delen, rechte profielen en onze gepatenteerde bochtsegmenten. De gepatenteerde bochtsegmenten zijn eenvoudig aan elkaar te koppelen en kunnen zo iedere denkbare bocht vormen. De rechte profielen worden eenvoudig op maat gezaagd en vervolgens voorzien van de benodigde bochtsegmenten om de gewenste vorm aan de rail te geven. Omdat er geen gebruik wordt gemaakt van buigen, lassen of coaten kan onze rail ook weer heel eenvoudig aangepast worden naar nieuwe railvormen, zodat onze “UP” zonder tussenkomst van fabricagehandelingen herplaatst kan worden.

Klaar om de markt te veranderen

Natuurlijk stopt het niet bij een innovatieve rail alleen. Uw “UP” traplift houdt ons via wifi op de hoogte van zijn conditie, zodat u gegarandeerd bent van een probleemloze werking en mocht er onverhoopt toch een probleem zijn, dan kunt u via de intercom van de lift contact opnemen en zorgen wij samen met u voor een veilige oplossing.De tijd dat een rechter buitenspiegel op uw auto een optie was, is al lang voorbij. Zo is het ook bij onze “UP” trapliften, deze zijn standaard voorzien van een automatisch draaiende stoel zodat u altijd veilig en makkelijk kunt op- en afstappen. Ook hoeft u niet meer te bukken om de voetenplank op te klappen, nadat de armleuningen omlaag staan zal de voetenplank automatisch openklappen. Trapliftthuis zet met haar “UP” traplift de nieuwe standaard in herbruikbaarheid en comfort.

Introductie op de RehaCare beurs

De nieuwe generatie trapliften

Na meer dan 20 jaar broeden op de ideale traplift komt DeVi-stairlifts B.V. in 2018 met de “UP” traplift. Oprichter Dennis Vroegindeweij begon in 1996 als productontwikkelaar bij een vooraanstaande Nederlandse trapliftproducent. Inmiddels is hij 12 jaar actief met de organisatie DeVi-Comfort B.V., die mechatronische producten ontwikkelt voor nieuwe, vaak revolutionaire, toepassingen in de industrie en zorg. Gedurende deze periode heeft Dennis zijn interesse in trapliften nooit verloren en komt hij nu met een nieuwe kijk op trapliften.De eerste trapliften zijn gebouwd rond 1930 in Amerika en bestonden uit een stalen rail met daaraan gekoppeld een stoel. Nu bijna 90 jaar later is staal nog steeds het meest gebruikte materiaal voor traplift rails. Helaas is vandaag de dag de rail hét onderdeel van de traplift dat bijna niet te herbruiken is, omdat alle trappen net even anders zijn. Bovendien is de stalen rail een duur en complex deel van de traplift. Tijd voor iets nieuws!