Revolutionair ontwerp

Chair

125 kg

Maximaal draagvermogen

€150,-

per maand beschikbaar

3x lichter

dankzij de aluminium rail

Een aanzienlijk kleiner profiel

Vergeleken met veelgebruikte traplift rails, heeft de rail van de UP traplift een aanzienlijk kleiner profiel. De rail blokkeert geen delen van uw trap. Hieronder kunt u het verschil zien, met aan de rechterkant de rail van de UP traplift vergeleken met de grootte van de traplift zelf.

Maak de UP traplift onderdeel van uw huis!

De zitting van de UP traplift is in vier kleuren verkrijgbaar en is geproduceerd van kunstleder. Hierdoor past de traplift goed in uw interieur. De UP traplift heeft een luxe, maar huiselijk ontwerp. Hiermee willen wij een nieuw en uniek design introduceren op de trapliftenmarkt.

Kleur-Sand

Zand

Kleur-Cognac

Cognac

Kleur-Bruin

Bruin

Kleur-Antraciet

Antraciet

Bereikbaar vanaf uw traplift

De intercom en joystick zijn standaard gemonteerd in de rechter armleuning van de traplift. Bij ongemakken of problemen kunt u de helpdesk bereiken via de intercom. Wij controleren uw traplift op afstand en voorzien u direct van een oplossing.

Behoud ruimte op uw trap

De UP traplift heeft een slank ontwerp. Wanneer de traplift niet gebruikt wordt, kunnen de armleuningen, de voetensteun en de zitting opgeklapt worden. Er blijft genoeg ruimte vrij op de trap voor normaal gebruik of eventuele noodsituaties.

Besturing zoals u dat prettig vindt

Het besturen van de traplift gaat via de ingebouwde joystick.  Het kan voorkomen dat verschillende personen gebruik maken van de traplift. Hierbij is een afstandsbediening nodig om de traplift terug naar beneden of naar boven te bedienen. Wij bieden hiervoor niet alleen een afstandsbediening aan, maar ook een app waarmee u met gemak uw traplift op afstand kunt bedienen.

Alles automatisch

U hoeft niet voorover te buigen om de voetenplank uit te klappen. Dit gebeurt automatisch nadat u de armleuningen naar beneden klapt. Boven- en onderaan de trap draait de stoel automatisch weg van de trap, zodat u veilig van uw traplift kunt afstappen.

Onze klaprail

Onze rail die opklapt, zodat uw traplift zonder moeite naast een deur geplaatst kan worden.

Alles in 1 doos!

De UP traplift wordt samen met alle railonderdelen verpakt en verstuurd in één doos.  

Bij andere trapliften worden de bochtstukken vaak vast gelast aan de rechte railstukken. De rail moet hierdoor als geheel vervoerd worden. Vanwege het modulaire karakter van de UP traplift, kan de rail ter plaatse geassembleerd worden en dus bij de rest van de traplift in één doos worden vervoerd. Dit neemt aanzienlijk minder ruimte in, wat resulteert in lagere vervoer- en opslagkosten. Bovendien is het minder belastend voor het milieu. 

Niet-goed geld-terug garantie

Wij zijn overtuigd van onze UP traplift en bieden daarom onze unieke niet goed geld terug garantie.

Niet tevreden met uw UP traplift? Laat ons dit binnen 14 dagen na installatie weten, dan demonteren wij de traplift en krijgt u het volledige aankoop bedrag terug.

De UP traplift moet onbeschadigd zijn, dus een flinke kras of scheur sluiten we uit. Kleine gebruikssporen vallen echter gewoon onder deze garantie. Heeft u een materiaal- of productfout ontdekt? Dan valt dat onder onze garantie.