UP traplift huren

Opzeggen wanneer u wilt!

De toekomst is moeilijk te voorspellen. Daarom hanteren wij geen minimum huurtermijn. Wanneer u een traplift bij ons huurt, kunt u op elk gewenst moment de huur opzeggen.

Montage & Demontage

Wij brengen geen extra kosten in rekening voor het inmeten, monteren en demonteren van uw traplift. Vooraf betaalt u éénmalig een bedrag, waarbij montage en demontage van de traplift is inbegrepen.

Voordeling & Bewust

Waarom een traplift kopen als u deze ook voordelig kunt huren. De traplift wordt na verhuur gedemonteerd en alle onderdelen worden hergebruikt. Op deze manier belasten wij het milieu minimaal en kunt u profiteren van een gunstig huurtarief

Na de installatie laten wij zien hoe simpel de traplift te gebruiken is.

Een testritje hoort hier ook zeker bij!

Een traplift bestellen. Hoe werkt dat?

Wij bieden u diverse opties voor huur- , koop- en servicepakketten. Kies de optie die het beste bij uw situatie past en wij nemen vrijblijvend contact met u op.

Transparantie staat bij ons voorop. Daarom hebben wij een uitgebreide webshop met daarin de prijzen voor de UP traplift vermeldt.

Bezoek hier onze webshop en stel uw ideale traplift samen. Indien gewenst kunt u de traplift direct bestellen en maken wij een afspraak voor de installatie. Dat kan al binnen 3 dagen.

Wat is de levertijd van de UP traplift?

De levertijd is al binnen 1 week! Andere leveranciers moeten de rail eerst op maat buigen en lassen, voordat zij hem kunnen installeren. Wij hoeven alleen de rechte stukken op maat te zagen en hebben voor de rest alles al op voorraad. Hierdoor kunnen wij uw traplift met spoed al in 3 dagen leveren.

Kan ik een traplift ook huren?

Ja dat kan! In tegenstelling tot veel andere traplift leveranciers verhuren wij ook gebogen trapliften. Voor veel leveranciers is dit niet voordelig vanwege de rail die volledig op maat gemaakt moet worden. Bij ons zit u ook niet vast aan een minimaal huurtermijn van bijvoorbeeld 12 maanden. U kunt uw huurcontract opzeggen wanneer u wilt!

Klik hier voor meer informatie over trapliften huren.

Hoeveel kost het huren van een traplift?

Wij verhuren trapliften vanaf 150,– p/m

Is er vanuit de gemeente een vergoeding voor de traplift?

Afhankelijk van het beleid van uw gemeente kunt u een traplift (deels) vergoed krijgen in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Een aanvraag hiervoor kunt u indienen bij uw gemeente. Het kan alleen wel voorkomen dat uw gemeente een exclusief contract heeft afgesloten met een andere leverancier. U kunt daarom contact opnemen met uw gemeente om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt.

Zou ik de traplift ook kunnen testen?

Natuurlijk! Voor het testen van onze UP traplift kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij laten u in onze showroom graag alles zien. U kunt kan tevoren alle opties in onze webshop zien.

Is een tweedehands/ gebruikte traplift wel veilig?

Een tweedehands traplift die gekocht wordt bij een leverancier is altijd veilig. Koop echter geen gebruikte trapliften van particulieren of via marktplaats deze zijn vaak kwalitatief niet goed meer, waardoor ze niet door de leverancier worden teruggekocht.

Is een traplift van mij wanneer ik hem voor langere tijd huur?

Nee, wanneer u een traplift huurt houden wij het bezit. Dit geldt voor korte en langere periodes van huren.

UP traplift huren

Geschikt voor een gebogen trap

€150,-

per maand

U betaalt een starttarief vanaf € 2.499,-*

Meting van de trap en montage zijn inclusief

Complete trapliftrail

Keuzemogelijkheid uit vier verschillende stoelkleuren

Automatische voetenplank standaard inbegrepen

Service & onderhoud mits contract afgesloten

Geen minimum huurtermijn

Demontage

*Dit starttarief is geldig voor een trap met 1 bocht en zonder opties.