Waarom UP? De beste traplift

Voelt traplopen als bergbeklimmen? De UP traplift bied uitkomst!

Als uw armen te kort worden om de krant te lezen, koopt u een bril. Als u moeilijker gaat lopen, koopt u een wandelstok. En ziet u als een berg op tegen het bestijgen van de trap? Dan bent u aan een traplift toe. De UP traplift van Trapliftthuis.nl heeft alles wat u zoekt. De beste traplift kiezen makkelijk gemaakt.

chair

Uw huis klaar voor de toekomst

Met de UP traplift bereidt u uw huis niet alleen voor op de toekomst; de fraaie stoel past ook nog eens naadloos in uw interieur. Verkrijgbaar in diverse kunstleder varianten, maakt UP een einde aan de oude ‘ziekenhuis’-trapliften. Onze UP is helemaal van deze tijd en kan zelfs bediend worden met een app!

Soepel en eenvoudig

De stoel van UP traplift draait automatisch naar u toe zodat u eenvoudig kunt gaan zitten. Klaar voor vertrek? Dan wordt de voetenplank automatisch uitgeklapt en draait uw stoel voor de rit naar boven. Geen ingewikkelde hendels en knoppen, u bedient alles met een simpele joystick. Boven aangekomen zet de UP u weer netjes en veilig af.

Geruststellende gedachte is het beste

Een traplift is een apparaat en ondanks al onze inspanningen kan het zijn dat uw UP er een keer mee stopt. Weet dan dat u gewoon veilig op de traplift kunt blijven zitten. U drukt op de intercom knop en u krijgt direct een van onze medewerkers aan de lijn. Wij controleren dan op afstand uw lift en zorgen dan voor een oplossing.

U kiest de kleur! Wij doen de rest

Onze trapliften kunnen direct gemonteerd worden zonder tussenkomst van een adviseur. UP is standaard voorzien van functies zoals een intercom, een bedieningsapplicatie, automatische draaistoel en automatische voetenplank. U kunt vooraf alle opties zien in onze Configurator. Onze modulaire rail maakt het mogelijk dat de rail direct bij u thuis op maat gemaakt kan worden. Kleine aanpassingen kunnen op locatie worden gedaan omdat de rail een bouwsysteem is. Onze monteur gaat pas weg als u tevreden bent!

Wij gaan pas weg wanneer u helemaal tevreden bent.

Dit betekent ook alles netjes achterlaten en stofzuigen.

Binnen 3 dagen de beste traplift bij u thuis!

UP is eenvoudig opgebouwd uit rechte rail en bochtstukken. Dit zorgt ervoor dat wij het materiaal voor uw traplift altijd al op voorraad hebben zonder te weten hoe uw trap eruit ziet. Het hoeft alleen nog maar gemonteerd te worden.

Verantwoord ondernemen

Bij de ontwikkeling en productie van de UP traplift staat onze maatschappelijke verantwoordelijkheid voorop. Zo wordt de UP gewoon in Nederland geproduceerd en levert onze keuze voor de aluminium rail een enorme besparing van energie en CO2 uitstoot op.

Huren of Kopen

In tegenstelling tot andere trapliften is onze UP volledig herbruikbaar. De rail kan worden gedemonteerd en eenvoudig op een volgende trap worden gemonteerd. Koopt u de traplift?  Dan bent u gegarandeerd van een hoge restwaarde. Gaat uw voorkeur uit naar flexibel? Dan huurt u de UP voor één week of voor jaren. Heeft u hem niet meer nodig? Dan wordt de traplift kosteloos gedemonteerd.

Prijswinnend ontwerp


Tijdens de Dutch Design Week (2019) kreeg de UP-traplift de GIO-erkenning (Goed Industrieel Ontwerp). Evenals de functionaliteitsprijs.

Prijswinnend ontwerp


Tijdens de Dutch Design Week (2019) kreeg de UP-traplift de GIO-erkenning (Goed Industrieel Ontwerp). Evenals de functionaliteitsprijs.

Niet-goed, geld-terug garantie

Wij zijn overtuigd van onze UP traplift, en bieden daarom onze unieke niet-goed, geld-terug garantie. Bent u niet tevreden met uw UP? Laat ons dit binnen 14 dagen na installatie weten, dan demonteren wij de traplift en krijgt u het volledige aankoopbedrag terug.

De UP moet onbeschadigd zijn, dus een flinke kras of scheur sluiten we uit. Kleine gebruikerssporen vallen echter gewoon deze garantie. Heeft u een materiaal- of productfout ontdekt? Dan valt dat onder onze garantie.